Telia Company Aktie Forum (TELIA)

Välkommen att diskutera aktien Telia Company här på Aktieforum.

Du behöver först skapa konto för att direkt skapa ditt inlägg på forumet.

eller

Konto och inloggning hanteras genom vår sajt InvestViewer.com, du blir skickad tillbaka till Aktie.se efter inloggningAktieforum för Telia Company (TELIA)

›››  Logga in eller Skapa konto för att delta i diskussionen

Konto och inloggning hanteras genom vår sajt InvestViewer.com, du blir skickad tillbaka till Aktie.se efter inloggning


Skrivet av   Tobias Eklund
2020-06-26 05:09:17   Inlägg #75

Telia är definitivt värt investeringen!

Trots nedåt spiken tidigare i år, Telia är otvivelaktigt det mest framgångsrika telebolaget i Sverige och de är bland de bästa telebolagen i Europa.

När jag började läsa på om aktiehandel så hittade jag Finanso som ha många bra artiklar från Mirsad Hasic angående aktiehandel (kan även rekommendera för de som är mer erfarna än jag).
https://finanso.se/
Research blev allt mycket lättare och direkt så gick min blick mot Telia. Efter fallgropen i Februari så har det definitivt varit värt att bunkra upp på aktier. Telia växer hela tiden och eftersom jag känner många som har jobbat för dem tidigare, så är jag tvärsäker på att de har stora planer för nästa år.


Skrivet av   Stockson
2017-11-29 08:54:42   Inlägg #40

Höjd riktkurs. Exane BNP Paribas höjer rekommendationen på Telia till outperform, från tidigare underperform. Det rapporterar Bloomberg First Word. Riktkursen för teliaaktien höjs till 42 kr (tidigare 36kr).


Skrivet av   Stockson
2017-11-28 10:26:39   Inlägg #37

I en analys sänker Credit Suisse riktkursen för Telia till 32kr (från tidigare 35kr). Telias aktie handlar just nu runt 36,50kr. Bra köptillfälle i telia aktien för den långsiktige utdelningsjägaren?

Credit Suisse menar att Telia är en av de mest överutbyggda etablerade teleoperatörerna i Europa, dessutom har analyshuset blivit mer negativa till Telia då de förlorar mer bredbandsabonnenter än beräknat. Credit Suisse ser också att Telias får svårare att höja priserna framöver och negativa effekter av övergången från DSL till fiber är större vad man uppskattat. Man är dock positiva till Telias mobilverksamhet i Sverige som man beräknar öka 2% i intäkter för 2018


Skrivet av   Stockson
2017-11-24 10:15:58   Inlägg #33

Tycker Telia går från klarhet till klarhet när de renodlar sin verksamhet och säljer av verksamheter och fokuserar runt huvudmarknad. Telia är det telekombolag på svenska börsen med lägst P/E på runt 14 för 2018 tal och högst direktavkastning runt 5,4%. Å andra sidan inte den högsta tillväxten men den stora möjligheten är att renodla verksamheten och tjäna mer pengar.
Telia Company aktiedata

Information och forum för aktien Telia Company.

Telia Company är verksamt inom sektor Telekommunikation, i branschen Bredband & Telefoni.

Telia Company aktie finns listad på Large Cap med ticker TELIA där du kan köpa och sälja aktier i Telia Company.