Handla med odds som med aktier

Det spelar ingen roll om du är van att köpa och sälja aktier eller inte, att handla med odds påminner om det men är ändå något helt annat. Oddstrading likt aktietrading kan vara ett intressant sätt att bättre förstå hur oddsen sätts och vad som påverkar dem. Det går snabbare och har en sluttid på ett annat sätt än aktier vilket ger en annan känsla. Blir du skicklig finns det en god möjlighet att tjäna lite extra.

Trading odds direkt vid matchen

Att handla med odds är en företeelse som inte många har koll på, det är ett kul sätt att ta sitt spel- och aktieintresse till nästa nivå. För att bli framgångsrik behöver man hänga med och bevaka utvecklingen inför och under den match som man har tänkt sig handla odds på, för på den här marknaden svänger det fort och man vill inte missa en chans när den kommer.

Ju mer uppmärksamhet desto bättre chans att lyckas

Desto mer skriverier och uppmärksamhet det är inför en drabbning, desto mer kommer oddsen inför matchen att gå upp och ner. Det är då man som handlare kan tjäna en hacka, köpa till odds när ena laget eller spelaren får negativa skriverier och sälja när det kommer positiva nyheter eller skvaller. Det är en god idé att sätta sig in i sporter och turneringar som är internationellt stora, där är det fler som påverkas av vad som skrivs och därmed finns det större chans att köpa och sälja framgångsrikt.

De sporter som är populära när det handlar om oddshandel är fotboll, tennis, amerikansk basket och amerikansk fotboll. För att ta del av trading på internationella sporter kan det vara en god idé att se sig om efter utländska spelsiter. Att leta bland olika spelsiter med eller utan licens kan kännas svårt. Läs därför på om allt om licenser på casinon för att vara säker på att du gör rätt val.

Så funkar oddstrading

Att handla med odds är en företeelse som påminner om en blandning av betting och aktiehandel med en touch av flipperspel. För det går fort och det är just på de snabba växlingarna som man kan tjäna en hacka, köp in dig på ett lägre odds och sälj det när det är högre. Det är en handel som pågår både före och under matcher, och när matchen är slut är också möjligheten att handla slut. Det gör att varje chans att handla har ett fast slut och tar ofta med dig på en rejäl resa innan dess.

Handla med odds i korthet;

Det går ut på att försöka förutse hur oddsen kommer att svänga och att köpa och sälja oddsen vid rätt tillfälle, precis som aktier men generellt med mycket snabbare vändningar och resultat.

Försök att hitta matcher som kommer få mycket skriverier och svängningar, och följ all information noga och försök förutse hur det kommer att gå. Väder, plats och skador är sådant som kan påverka hur slutresultatet förväntas bli.

Gör det själv för bästa resultat

Det finns datorprogram som säger sig kunna göra jobbet åt dig, men de brukar få ett klent utfall då det är små saker som påverkar resultatet och hur samma händelse påverkar de som spelar på oddset varierar från gång till gång. Och en del av nöjet är att själv känna efter och försöka förutspå hur det kommer att gå. För bästa resultat, gör jobbet själv!