Copperstone Aktie Forum (COPP B)

Välkommen att diskutera aktien Copperstone här på Aktieforum.

Du behöver först skapa konto för att direkt skapa ditt inlägg på forumet.

eller

Konto och inloggning hanteras genom vår sajt InvestViewer.com, du blir skickad tillbaka till Aktie.se efter inloggningAktieforum för Copperstone (COPP B)

›››  Logga in eller Skapa konto för att delta i diskussionen

Konto och inloggning hanteras genom vår sajt InvestViewer.com, du blir skickad tillbaka till Aktie.se efter inloggning


Skrivet av   Stockson
2017-11-21 14:54:00   Inlägg #27

Copperstone Resources är ett gruvprospekteringsbolag med spännande framtid (Före detta gamla Kopparberg Mineral AB som därefter Kopparberg Mining Exploration AB efter uppköpet av Lundin Mining Exploratoin AB).

Efterfrågan på Koppar och Zink är ökande inom, likaså priserna på dessa råvaror. Koppar har stor betydelse för utvecklingen av elbilar och elfordon där man använder koppar. Den planerade batterifabriken Northvolt i Skellefteå är en bekräftelse på den trenden.

Tidigare i år kom de positiva nyheterna om upptäckten av koppar-guld mineralisering i Svartliden/Eva, efter genomförd emission för att påskynda borrningarna som gjorts ända ned till 800m djup. Fyndigheten i Skellefteåfältet är stort, man tror det är ett nytt geologiskt system som kan resultera i ett stort gruvfält.På Stora aktiedagen i Göteborg 27/11 kan man träffa Copperstone Resources AB och lyssna på vad de har att säga.
Copperstone aktiedata

Information och forum för aktien Copperstone.

Copperstone är verksamt inom sektor Material, i branschen Gruv - Prospekt & Drift.

Copperstone aktie finns listad på First North med ticker COPP B där du kan köpa och sälja aktier i Copperstone.