Africa Oil Aktie Forum (AOI)

Välkommen att diskutera aktien Africa Oil här på Aktieforum.

Du behöver först skapa konto för att direkt skapa ditt inlägg på forumet.

eller

Konto och inloggning hanteras genom vår sajt InvestViewer.com, du blir skickad tillbaka till Aktie.se efter inloggningAktieforum för Africa Oil (AOI)

›››  Logga in eller Skapa konto för att delta i diskussionen

Konto och inloggning hanteras genom vår sajt InvestViewer.com, du blir skickad tillbaka till Aktie.se efter inloggning


Skrivet av   Hej
2022-06-05 12:14:22   Inlägg #138

Mitt aktietips: Brighter

I Juli 2021 så hade Brighter ett Börsvärde på 782 miljoner SEK och aktien kostade 0.70 öre styck. Idag Juni 2022 är börsvärdet 70 miljoner och aktien kostar 0.10 styck.

Detta nu 2022 och när produkten Actiste inkl app är helt och hållet är redo för global lansering. Samt både test studier av produkten pågår för fullt i både länder som Storbritannien & Qatar.
Jag är övertygad om att Brighter aktien kommer att bli nästa börsraket och öka med 1000% så fort testresultaten är klara ifrån båda dessa länder inom 2-3 månader.
Ffler och fler kommer börja köpa in sig nnu när kursen är så låg och långsiktigt om två år kommer investerarna att bli många.
Så fort produkten börjar säljas i Storbritannien och Qatar(Sverige är redan klart och du kan redan köpa Actiste & deras tillbehör såsom sticka m.m på apoteket.se)
Därmed kan man räkna med att Brighter börjar omsätta säkerligen 200-300 miljoner inledningsvis per år under de kommande som skall. Därefter kommer försäljningen att för Brighter att öka marrkant.
Brighter kommer bli ett miljardföretag.
Brighter är årets aktie raket utan tvekan.
En riktkurs på 1,5-1,8kr per aktie 2023 är inte omöjligt och jämför detta med dagens 10 öre per aktie. Vilket klipp.

Nämn ett annat företag på stockhholms börsen som har en liknande potential att rusa som Brighter kan komma att göra år 2022.

Salford Hospital i Storbritannien skulle dels ALDRIG finansiera ett sådant här projekt helt och hållet ur egen plånbok ifall det inte fanns möjlighet förbritterna, att inte snarast vid testets avslut kunna påböeja inköp av produkten Actiste, ifall testerna av produkten visar sig vara positiva för patienten.
Googla "Actiste" ifall ni vill veta mera om produkten.
Actiste app finns redan på appstore att ladda ned och likaså för Android telefoner och surfplattor.

Jag tror verkligen på Brighter i dagens läge.
Garanterat ett säkert köp.


Skrivet av   Stockson
2020-03-09 11:06:40   Inlägg #69

Ska Africa Oil ned under 6kr? Ska brenten under 30$?


Skrivet av   Stockson
2017-11-28 10:47:30   Inlägg #38

Barclays sätter riktkurs 16kr på Africa Oil aktien. Africa Oil är pressat och det har nog mycket att göra med makro som utbud och oljeprisets utveckling, precis som för alla oljeaktier. Men får Africa Oil upp produktionen av kvalitativ olja i Kenya så sätter det nog skjuts på aktien. Känns inte som det kan bli så mycket billigare än dessa nivåer att köpa aktier i Africa Oli, men vem vet.
Africa Oil aktiedata

Information och forum för aktien Africa Oil.

Africa Oil är verksamt inom sektor Energi, i branschen Olja & Gas - Exploatering.

Africa Oil aktie finns listad på Mid Cap med ticker AOI där du kan köpa och sälja aktier i Africa Oil.